Gościmy

Odwiedza nas 135 gości oraz 0 użytkowników.

Od Autora

Bardzo dziękuję za wszystkie pozostawione komentarze:) Będzie mi bardzo miło, jeśli będziecie dzielić się Waszymi uwagami i opiniami o wypróbowanych przepisach:)

wtorek, 14 kwiecień 2015 19:38

Surówka z kapusty włoskiej

Napisała

Prosta i szybka surówka jako dodatek do obiadu. Pasuje zarówno do różnego rodzaju mięs, ryb, jak również placuszków warzywnych.

Składniki:

( na 4 porcje)

  • ćwiartka kapusty włoskiej
  • jabłko
  • marchewka
  • 3 ogórki kwaszone
  • cebula (pominęłam)
  • odrobina oliwy z oliwek
  • sól
  • odrobina kolendry

Wykonanie:

Kapustę myjemy, szatkujemy i lekko solimy. Dodajemy startą na tarce o dużych oczkach marchew. Cebulę,  jabłko i ogórka bardzo drobno kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dodajemy oliwę z oliwek, rozgniecioną kolendrę i mieszamy. Smacznego :)

Źródło

Czytany 2582 razy

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.

Prawa Autorskie i informacje o cookies

Prawa autorskie zastrzeżone. Wszystkie zdjęcia są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie i umieszczanie na innych stronach internetowych lub w publikacjach drukowanych.

Strona wykorzystuje ciasteczka w celu analizy możliwości optymalizacji jej dostępności. NIE są zbierane dane w celach marketingowych, jak również nie śledzimy naszych gości. Jeśli nie zgadzasz się na ewentualne ciasteczka to możesz wyłączyć ich obsługę w przeglądarce lub opuść tę stronę (pozostanie na niej będzie traktowane jako wyrażenie zgody na wykorzystywanie mechanizmu ciasteczek)

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
// FB
facebook