Gościmy

Odwiedza nas 365 gości oraz 0 użytkowników.

Od Autora

Bardzo dziękuję za wszystkie pozostawione komentarze:) Będzie mi bardzo miło, jeśli będziecie dzielić się Waszymi uwagami i opiniami o wypróbowanych przepisach:)

środa, 17 czerwiec 2015 23:22

Naleśniki z fetą i szparagami

Napisała

Prosta kolacja na ciepło, jeśli zostaną Wam naleśniki z poprzedniego dnia, lub macie ochotę je sobie przygotować to taka szybka propozycja. Brakowało mi tu wyrazistości, na przyszłość bardziej bym doprawiła;) Warto poeksperymentować :)

Składniki

  • usmażone naleśniki (według ulubionego przepisu)
  • feta
  • szparagi białe lub zielone (ugotowane lub ze słoika) – u mnie świeże zielone
  • posiekana natka pietruszki

Wykonanie:

Jeśli używamy świeże szparagi, podgotowujemy je 2-3 minuty, by zmiękły. Na naleśnik układamy fetę pokrojoną na małe kawałki, posypujemy natką i układamy szparagi. Składamy na pół lub zawijamy i podsmażamy. Smacznego :)

Źródło

Czytany 2408 razy

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.

Prawa Autorskie i informacje o cookies

Prawa autorskie zastrzeżone. Wszystkie zdjęcia są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie i umieszczanie na innych stronach internetowych lub w publikacjach drukowanych.

Strona wykorzystuje ciasteczka w celu analizy możliwości optymalizacji jej dostępności. NIE są zbierane dane w celach marketingowych, jak również nie śledzimy naszych gości. Jeśli nie zgadzasz się na ewentualne ciasteczka to możesz wyłączyć ich obsługę w przeglądarce lub opuść tę stronę (pozostanie na niej będzie traktowane jako wyrażenie zgody na wykorzystywanie mechanizmu ciasteczek)

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
// FB
facebook