Gościmy

Odwiedza nas 509 gości oraz 0 użytkowników.

Od Autora

Bardzo dziękuję za wszystkie pozostawione komentarze:) Będzie mi bardzo miło, jeśli będziecie dzielić się Waszymi uwagami i opiniami o wypróbowanych przepisach:)

poniedziałek, 21 styczeń 2013 17:51

Pasta tuńczykowa z koperkiem

Napisała

Pyszna i szybka do przygotowania pasta do kanapek. Ja przygotowałam jako lekką przekąskę na kolację, oczywiście na śniadanie pasuje jak najbardziej:)

Składniki:

  • tuńczyk w sosie własnym - 150g
  • papryka czerwona - 1szt
  • koperek - 1 pęczek
  • majonez - 2 łyżki
  • jogurt naturalny - 2 łyżki
  • przyprawy

Wykonanie:

Tuńczyka odsączamy, siekamy. Paprykę kroimy w kosteczkę. Koperek siekamy. Majonez mieszamy z jogurtem. Nie miałam jogurtu, wiec u mnie był tylko majonez. Wszystko razem mieszamy i doprawiamy do smaku (solą i pieprzem). Zajadamy z ulubionym pieczywem. Smacznego:)

 

Źródło

Czytany 2394 razy

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.

Prawa Autorskie i informacje o cookies

Prawa autorskie zastrzeżone. Wszystkie zdjęcia są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie i umieszczanie na innych stronach internetowych lub w publikacjach drukowanych.

Strona wykorzystuje ciasteczka w celu analizy możliwości optymalizacji jej dostępności. NIE są zbierane dane w celach marketingowych, jak również nie śledzimy naszych gości. Jeśli nie zgadzasz się na ewentualne ciasteczka to możesz wyłączyć ich obsługę w przeglądarce lub opuść tę stronę (pozostanie na niej będzie traktowane jako wyrażenie zgody na wykorzystywanie mechanizmu ciasteczek)

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
// FB
facebook