Gościmy

Odwiedza nas 130 gości oraz 0 użytkowników.

Od Autora

Bardzo dziękuję za wszystkie pozostawione komentarze:) Będzie mi bardzo miło, jeśli będziecie dzielić się Waszymi uwagami i opiniami o wypróbowanych przepisach:)

czwartek, 09 styczeń 2014 18:20

Pasta z jajek z papryką

Napisała

Szybka pasta jajeczna z papryką i rzodkiewką. Pastę można zmiksować, chociaż ja jajeczne preferuje nie zmiksowane:) 

Składniki:

ilość porcji:4 

  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 1/2 czerwonej papryki
  • 1 garść kiełków rzodkiewki (dałam kilka rzodkiewek)
  • 1 łyżka majonezu
  • sól i pieprz do smaku

Wykonanie:

Jajka obieramy i kroimy w ćwiartki. Paprykę i rzodkiewkę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki miksujemy w blenderze lub po prostu mieszamy. Ja dodałam jeszcze natkę pietruszki. Gotowe! Smacznego:)

 

Źródło

Czytany 2456 razy

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.

Prawa Autorskie i informacje o cookies

Prawa autorskie zastrzeżone. Wszystkie zdjęcia są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie i umieszczanie na innych stronach internetowych lub w publikacjach drukowanych.

Strona wykorzystuje ciasteczka w celu analizy możliwości optymalizacji jej dostępności. NIE są zbierane dane w celach marketingowych, jak również nie śledzimy naszych gości. Jeśli nie zgadzasz się na ewentualne ciasteczka to możesz wyłączyć ich obsługę w przeglądarce lub opuść tę stronę (pozostanie na niej będzie traktowane jako wyrażenie zgody na wykorzystywanie mechanizmu ciasteczek)

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
// FB
facebook