Gościmy

Odwiedza nas 383 gości oraz 0 użytkowników.

Od Autora

Bardzo dziękuję za wszystkie pozostawione komentarze:) Będzie mi bardzo miło, jeśli będziecie dzielić się Waszymi uwagami i opiniami o wypróbowanych przepisach:)

wtorek, 08 maj 2012 21:10

Sałatka z kapusty pekińskiej z rzeżuchą

Napisała

Szybka i lekka sałatka, najlepsza na ciepłe dni, jako lekki posiłek lub dodatek do lekkiego obiadku:) Delikatnie zmodyfikowałam:)

Składniki:

  • ½ kapusty pekińskiej,
  • 2 duże ogórki kiszone (nie miałam, pominęłam)
  • 1 świeży ogórek
  • ½ papryki czerwonej
  • rzeżucha (½ szklanki kiełków)
  • 1 ząbek czosnku
  • ½ puszki kukurydzy
  • sól, pieprz i oliwa

Wykonanie:

Kapustę szatkujemy, resztę składników kroimy, przyprawiamy, skrapiamy oliwą i na koniec posypujemy rzeżuchą. Proste, szybkie i smaczne. Smacznego:)

Źródło inspiracji

Czytany 2790 razy

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.

Prawa Autorskie i informacje o cookies

Prawa autorskie zastrzeżone. Wszystkie zdjęcia są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie i umieszczanie na innych stronach internetowych lub w publikacjach drukowanych.

Strona wykorzystuje ciasteczka w celu analizy możliwości optymalizacji jej dostępności. NIE są zbierane dane w celach marketingowych, jak również nie śledzimy naszych gości. Jeśli nie zgadzasz się na ewentualne ciasteczka to możesz wyłączyć ich obsługę w przeglądarce lub opuść tę stronę (pozostanie na niej będzie traktowane jako wyrażenie zgody na wykorzystywanie mechanizmu ciasteczek)

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
// FB
facebook