Gościmy

Odwiedza nas 297 gości oraz 0 użytkowników.

Od Autora

Bardzo dziękuję za wszystkie pozostawione komentarze:) Będzie mi bardzo miło, jeśli będziecie dzielić się Waszymi uwagami i opiniami o wypróbowanych przepisach:)

poniedziałek, 11 maj 2015 20:01

Twarożek z kaparami

Napisała

Szybki twarożek na śniadanie czy kolację, do pieczywa czy krakersów. Zdecydowanie polecam wielbicielom kaparów, są mocno wyczuwalne i dominujące, dzięki temu smak serka jest wyrazisty :)

Składniki:

  • 200 g miękkiego białego twarogu
  • 4 łyżki naturalnego jogurtu
  • 4 rzodkiewki
  • 2 łyżki kaparów
  • 1 pęczek szczypiorku (dałam koperek)
  • sól, pieprz

Wykonanie:

Ser rozcieramy z jogurtem, dodajemy posiekane rzodkiewki i odcedzone z zalewy kapary. Wrzucamy posiekany szczypiorek/koperek, doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z pieczywem. Smacznego :)

Źródło

Czytany 2874 razy

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.

Prawa Autorskie i informacje o cookies

Prawa autorskie zastrzeżone. Wszystkie zdjęcia są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie i umieszczanie na innych stronach internetowych lub w publikacjach drukowanych.

Strona wykorzystuje ciasteczka w celu analizy możliwości optymalizacji jej dostępności. NIE są zbierane dane w celach marketingowych, jak również nie śledzimy naszych gości. Jeśli nie zgadzasz się na ewentualne ciasteczka to możesz wyłączyć ich obsługę w przeglądarce lub opuść tę stronę (pozostanie na niej będzie traktowane jako wyrażenie zgody na wykorzystywanie mechanizmu ciasteczek)

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
// FB
facebook