Gościmy

Odwiedza nas 559 gości oraz 0 użytkowników.

Od Autora

Bardzo dziękuję za wszystkie pozostawione komentarze:) Będzie mi bardzo miło, jeśli będziecie dzielić się Waszymi uwagami i opiniami o wypróbowanych przepisach:)

czwartek, 17 kwiecień 2014 20:57

Jajka faszerowane ziołami

Napisała

Na wielkanocnym stole nie może oczywiście zabraknąć jajek m.in. nadziewanych :)  Proste i szybkie w przygotowaniu, a do tego naprawdę smaczne :)

Składniki:

  • 4 jajka na twardo
  • 1 łyżeczka posiekanej pietruszki
  • 1 łyżeczka posiekanego szczypiorku (pominęłam)
  • 1 łyżeczka posiekanego koperku
  • 1 łyżeczka rzeżuchy
  • 2 łyżeczki majonezu
  • sól i świeżo zmielony czarny pieprz

Wykonanie:

Jajka przecinamy na połówki, wyciągamy żółtka i ucieramy z majonezem, posiekanymi ziołami, solą oraz  pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziewamy jajka. Dekorujemy dowolnie. Smacznego :)

Źródło

Czytany 2585 razy

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.

Prawa Autorskie i informacje o cookies

Prawa autorskie zastrzeżone. Wszystkie zdjęcia są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie i umieszczanie na innych stronach internetowych lub w publikacjach drukowanych.

Strona wykorzystuje ciasteczka w celu analizy możliwości optymalizacji jej dostępności. NIE są zbierane dane w celach marketingowych, jak również nie śledzimy naszych gości. Jeśli nie zgadzasz się na ewentualne ciasteczka to możesz wyłączyć ich obsługę w przeglądarce lub opuść tę stronę (pozostanie na niej będzie traktowane jako wyrażenie zgody na wykorzystywanie mechanizmu ciasteczek)

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
// FB
facebook