Gościmy

Odwiedza nas 185 gości oraz 0 użytkowników.

Od Autora

Bardzo dziękuję za wszystkie pozostawione komentarze:) Będzie mi bardzo miło, jeśli będziecie dzielić się Waszymi uwagami i opiniami o wypróbowanych przepisach:)

wtorek, 31 grudzień 2013 12:30

Jajka faszerowane oliwkami

Napisała

A może w ramach przystawek przygotować faszerowane jajka? Można z nimi eksperymentować nie tylko na Wielkanoc;) Szybkie i proste do przygotowania i do tego bardzo smaczne:)

Składniki:

  • 4 jajka na twardo
  • 2 łyżki posiekanych zielonych oliwek z papryką (ok. 6-7 sztuk)
  • 2 łyżeczki majonezu
  • świeżo zmielony czarny pieprz

Wykonanie:

Jajka przecinamy na połówki, wyciągamy żółtka i ucieramy z majonezem, oliwkami i pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziewamy jajka. Dekorujemy dowolnie. Smacznego:)

Źródło

 

Czytany 2465 razy

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.

Prawa Autorskie i informacje o cookies

Prawa autorskie zastrzeżone. Wszystkie zdjęcia są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie i umieszczanie na innych stronach internetowych lub w publikacjach drukowanych.

Strona wykorzystuje ciasteczka w celu analizy możliwości optymalizacji jej dostępności. NIE są zbierane dane w celach marketingowych, jak również nie śledzimy naszych gości. Jeśli nie zgadzasz się na ewentualne ciasteczka to możesz wyłączyć ich obsługę w przeglądarce lub opuść tę stronę (pozostanie na niej będzie traktowane jako wyrażenie zgody na wykorzystywanie mechanizmu ciasteczek)

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
// FB
facebook